Fiskgryta ”Sudado de Pescado”

Ingredienser
2 matskedar vegetabilisk olja
1 rödlök, tunt skivad
3 vitlöksklyftor, hackade
1 matsked gul chili ”ají amarillo”
3 tomater, skalade, kärnade och hackade
1 matsked tomatpuré
1 1/2 dl fiskbuljong
½ dl vitt vin
Några kvistar koriander
Salt och peppar
4 vita fiskfiléer, t.ex. fryst torsk
1/2 röd eller orange paprika skuren i strimlor och stekt

Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme. Tillsätt löken och fräsa till den blir genomskinlig fortsätt sedan med vitlöken, rör om. Tillsätt gul chili ”ají amarillo”, tomat och tomatpuré, utan att sluta röra.
Tillsätt fiskbuljongen och vitt vin, sedan korianderkvistarna. Täck pannan, sänk värmen och låt koka i några minuter.
Krydda fisken med salt och peppar, lägg i pannan med såsen och koka på medelvärme tills fisken är klar. Överkoka dem inte. Det finns inget värre än en överstekt fisk.
På varje tallrik serveras en fiskfilé, omslut såsen och till slut dekorera med korianderblad och den skurna och stekta paprikan.