Förrätter
Ceviche
Gratinerade pilgrimsmusslor
Fylld causa med tonfisk
Fylld avokado med räkor
Quinoasallad med avokado och mango
Potatis med huancaina sås
Tamales
Gröna ”tamalitos”
Kreolska sås
Anticuchos
Huvudrätter
Vit fisk ”Á lo macho”
Arroz tapado (risgömma)
Arroz con pollo (ris med kyckling)
Arroz chaufa (ris på kinesisk vis)
Papas rellenas (fyllda potatisar)
Vegetarisk Quinotto (Quinoas risotto)
Soppor
Räksoppa (Chupe de camarones)
Efterrätter
Suspiro limeño
Turron de doña Pepa
Merengado de chirimoya
Alfajores
Arroz zambito (Kovent ris)
Miel de chancaca (sirap)
Guargüeros
Flytande öar (huevos a la nieve)
Dricka
Chicha morada (blåsvart majs dricka)
Pisco sour
Passionsfrukt cocktail
Peruanska ingredienser
Potatisen
Quinoa
Majs
Chancaca
Pisco
Kuriosa
Pachamanca
Den violetta månaden, oktober!
Varifrån kommer ordet ”ceviche”
Varifrån kommer namnet huancaina sås
La Causa
Afrikansk påverkan
Spansk/arab påverkan
Julmat
Fylld kalkon
Julkaka
latinamerikanska mataffärer i Stockholm
Restauranger
Provecho!
Smaklig måltid i Peru!
Peru
Maten i Peru
Kontakt
Peru
Maten i Peru
Kontakt
aji amarillo
Publicerat
2016-02-08
kl.
709 × 532
i
aji amarillo
. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande stängda.
← Föregående
Nästa →